Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul FCSB – Universitatea Craiova: Jandarmeria anunţă că a aplicat 18 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 17.000 de lei

Credit Photo: Alexandru Ștefan Făsui
jandarmi pe stadio

Jandarmeria Capitalei anunţă că a aplicat 18 sancţiuni contravenţionale la finalul partidei FCSB – CS Universitatea Craiova, disputată duminică seară, pe Arena Naţională, în play-off-ul Superligii, porivit news.ro

Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale este de 17.000 de lei.

Nouă sancţiuni contravenţionale s-au aplicat în conformitate cu prevederile legii privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive. Una dintre sancţiuni, în valoare de 5.000 de lei, a fost aplicată organizatorului evenimentului sportiv şi alta, în valoare de 4.000 de lei, a fost aplicată societăţii de pază contractate de organizator.

Celelalte nouă sancţiuni contravenţionale s-au aplicat în conformitate cu prevederile legii pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, au fost aplicate patru sancţiuni complementare privind interzicerea accesului la competiţiile sportive pe o perioadă de şase luni.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare, a precizat Jandarmeria.

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Universitatea Craiova, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.