Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul Hermannstadt-Poli Iaşi: Marius Măldărăşanu - Am pierdut două puncte, chiar dacă nu am făcut un joc strălucit

Maldarasanu

Marius Măldărăşanu, antrenorul echipei FC Hermannstadt, este de părere că formaţia pe care o conduce a pierdut două puncte în meciul cu Poli Iaşi, de vineri, scor 0-0, şi a dezvăluit că obiectivul sibienilor este calificarea în play-off de pe locul 4, potrivit news.ro

„Am pierdut două puncte, din punctul meu de vedere, chair dacă nu am făcut un joc strălucit. Jocul se putea întoarce împotriva noastră, la ocazia lor, dar uşor, uşor am reuşit să recâştigăm terenul şi am revenit în atac. Sub nici o formă jucătorii mei nu i-au privit de sus pe ieşeni, dar trebuie să fim mai precişi în faţa porţii. La penalti, Paraschiv era primul executant [însă jucătorul ieşise de pe teren], Petrescu şi-a asumat, el a mai marcat goluri din penalti. Puteam avea cu două puncte în plus, dar asta este, ăsta e fotbalul, mergem înainte şi noi şi Petrescu. În clasament, distanţa este foarte mică de la echipele de pe locul 4 în jos, le-am spus jucătorilor că dacă vrem să fim în play-off, le-am pus obiectiv că noi trebuie să fim echipa de pe locul 4” a declarat Marius Măldărăşanu.

Echipa FC Hermannstadt a încheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Poli Iaşi, într-un meci din etapa a 17-a a Superligii. Gazdele au ratat un penalti în minutul 90+4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.