Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul revanşă dintre Pacquiao şi Horn nu va mai avea loc în acest an, din cauza angajamentelor filipinezului ca senator

Manny Pacquiao

Meciul revanşă dintre Manny Pacquiao şi australianul Jeff Horn nu va mai avea loc în acest an, din cauza angajamentelor filipinezului în calitate de senator, relatează dailytelegraph.com.au.

Meciul era programat la 12 noiembrie, la Brisbane. "Manny Pacquiao a decis că nu va boxa cu Jeff Horn în 2017. El va face parte dintr-o delegaţie oficială a statului Filipine care va vizita China în perioada propusă pentru meci. Pacquiao este hotărât să boxeze din nou în 2018 şi să îl înfrunte într-o confruntare revanşă pe Jeff Horn", a declarat promotorul Dean Lonergan. La 2 iulie, Manny Pacquiao a fost învins de australianul Jeff Horn şi a pierdut titlul de campion mondial la categoria semimijlocie, versiunea WBO.

Pacquiao a contestat decizia şi a cerut WBO să reanalizeze partida. Cei cinci arbitri-judecători care au reanalizat meciul au stabilit că decizia de a-l da câştigător pe australian este una corectă. Horn, în vârstă de 29 de ani, are un bilanţ de 17 victorii şi o remiză. Manny Pacquiao (38 de ani) a suferit a şaptea înfrângere în 67 de meciuri, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.