Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul Sparta Praga - AS Monaco, din Liga Campionilor, întrerupt de incidente rasiste

crimemoldova.com
rasism

Meciul din prima manşă a turului al treilea preliminar din Liga Campionilor la fotbal dintre echipele Sparta Praga şi AS Monaco a fost întrerupt timp de trei minute după o plângere a jucătorilor monegasci care s-au declarat victime ale strigătelor rasiste din partea publicului, informează AFP.

După ce a deschis scorul cu capul, la un corner executat de rusul Aleksandr Golovin (min. 37), mijlocaşul francez Aurelien Tchouameni s-a plâns la antrenorul Niko Kovac, iar apoi arbitrului englez al partidei, Michael Oliver, referitor la strigătele rasiste auzite după înscrierea golului său.

După câteva minute de discuţii, jocul s-a reluat, dar jucătorii monegasci au fost vizibil nemulţumiţi de această situaţie.

Conform protocolului UEFA, arbitrul partidei a luat în calcul plângerea lui Tchouameni şi a căpitanului Wissam Ben Yedder. El a solicitat crainicului Generali Arena să reamintească publicului că în cazul unui nou incident, meciul ar putea fi din nou întrerupt.

AS Monaco este aproape de play-off, în urma victoriei cu 2-0 în faţa Spartei Praga, în Cehia, Aurelien Tchouameni şi Kevin Volland marcând în poarta apărată de românul Florin Niţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.