Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciurile din etapa a 2-a a cupelor europene la rugby, anulate din cauza pandemiei, nu vor fi jucate şi se vor încheia la egalitate

newsrnd.com
Ludovic Radosavljevic rugby

Meciurile din etapa a 2-a a cupelor europene la rugby, anulate din cauza măsurilor sanitare în vigoare, nu vor fi jucate şi se vor încheia la egalitate, a anunţat, marţi, instanţa organizatoare, citată de AFP.

"Echipa executivă a EPCR a decis că soluţia potrivită este de a înregistra rezultatele de 0-0, cu două puncte de clasament atribuite fiecărui club, pentru următoarele cinci meciuri din Champions Cup şi cele două meciuri din Challenge Cup în cauză", au anunţat organizatorii într-un comunicat dat publicităţii, conform Agerpres.

În ajunul acestor meciuri, programate la jumătatea lunii decembrie, guvernul francez a restabilit obligaţia de "motive imperioase" pentru călătorii provenind şi cu destinaţia din Marea Britanie faţă de "difuzarea extrem de rapidă a variantei Omicron".

Şapte meciuri sunt vizate: Bath - La Rochelle, Sale - Clermont, Scarlets - Bordeaux-Begles, Stade Francais - Bristol şi Toulouse - Wasps în Cupa Europei; Worcester - Biarritz şi London Irish - Brive, în Challenge Cup.

"Opţiunile de modificare a formatelor turneelor şi/sau reprogramarea meciurilor au fost discutate în detaliu de toate părţile. Totodată, ţinând cont de calendarul din ce în ce mai complicat din cauza Covid-19, s-a decis că singura alegere este anularea meciurilor. Niciunul din cluburile vizate nu este în măsură să joace odată ce Comitetul Executiv al EPCR a anulat şapte meciuri din cauza noilor restricţii de deplasare. În consecinţă, scorul acestor partide va fi nul, 0-0, şi atribuirea a două puncte de clasament fiecărui club", a justificat EPCR alegerea.

Etapa a 3-a a Cupei Europei este prevăzută între 14 şi 16 ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.