Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciurile din Premier League rămân suspendate până la 30 aprilie potrivit unei noi dispoziţii

Premier League

Premier League şi Football League au amânat meciurile din acest sezon până cel puţin pe 30 aprilie, decizie luată joi cu prilejul unei videoconferinţe, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Pe 13 martie, Premier League a anunţat întreruperea campionatului până la 3 aprilie, iar meciurile din liga secundă au fost de asemenea suspendate, la fel ca şi cele din ligile patronate de England Football League. De asemenea s-au amânat şi meciurile din campionatul feminin.

Federaţia engleză de fotbal (FA) a anunţat joi că toate părţile implicate s-au angajat să finalizeze sezonul 2019/2020 şi a dat asigurări că meciurile se vor relua cât mai repede posibil, când condiţiile sanitare o vor permite. Regulamentele FA nu permit încheierea sezonului mai târziu de 1 iunie, dar Consiliul FA a decis prelungirea acestui sezon pe o perioadă nedefinită.

CITEȘTE ȘI: Descoperiri importante: Cum luptă sistemul imunitar cu noul coronavirus/ STUDIU

Amânarea EURO 2020 pentru anul 2021 oferă timpul necesar pentru finalizarea actualului sezon, în funcţie şi de evoluţia pandemiei de coronavirus.

''Evoluţia virusului Covid-19 rămâne incertă, dar noi vrem să asigurăm toată lumea că sănătatea şi bunăstarea jucătorilor şi jucătoarelor, a staff-urilor şi fanilor sunt prioritatea noastră. Am decis ca meciurile profesioniste din Anglia să fie amânate până la 30 aprilie'', a precizat FA într-un comunicat.

La momentul întreruperii Premier League, FC Liverpool este lider, cu 25 puncte avans faţă de Manchester City, când au mai rămas nouă etape de disputat.

În Marea Britanie, până miercuri, s-au raportat 2.626 cazuri pozitive şi 104 decese din cauza virusului Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.