Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciurile naţionalei de handbal feminin a României la Campionatul Mondial din Spania, transmise pe LookSport

Facebook
nationala handbal feminin

Meciurile naţionalei de handbal feminin a României la Campionatul Mondial din Spania pot fi urmărite, din 2 decembrie, pe LookSport, potrivit news.ro.

Cea de-a 25 a ediţie a turneului are loc în Spania şi este pentru prima oară când participă 32 de echipe, în loc de 24, câte jucau până acum.

România face parte din grupa C, alături de Norvegia, Kazahtan şi Iran şi va juca primul meci cu Iranul pe 3 decembrie, transmis de LookSport +, de la ora 19.00.

Citește și: O NOTĂ SECRETĂ l-ar plasa pe șeful DALI din MAI într-o presupusă DELAPIDARE a unui hotel din vestul țării...

Va fi pentru prima dată, după mulţi ani, când România joacă fără Cristina Neagu, una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii.

Următoarele meciuri ale României sunt programate pentru 5 decembrie, de la ora 19.00, cu Kazahtan, şi pe 7 decembrie, de la ora 21.30, cu favorita câştigării grupei, Norvegia. Cu această echipă, România s-a confruntat de mai multe ori în ultimii ani, nordicele câştigând 13 din cele 15 partide directe.

Franţa, campioana olimpică de la Tokyo, va fi cap de serie în grupa A, în timp ce campioana mondială en titre, Olanda, va juca în grupa D. Primele 3 clasate din cele 8 grupe se vor califica mai departe în grupele principale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.