Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MediaPro Music are un nou proprietar

Universal Music Group a finalizat, prin intermediul subsidiarelor sale Universal Music România şi Universal Music Publishing România, achiziţia casei de discuri MediaPro Music.

Înfiinţată în 1997 şi parte a grupului de media Central European Media Enterprises (CME) din 2009, MediaPro Music (MPM) este unul dintre cei mai importanţi jucători independenţi din industria muzicală românească.

MediaPro Music va continua să opereze ca „label independent”, parte a Universal Music Group, sub conducerea Danei Adam, director general, care va raporta direct către Ioana Feşnic, managing director al Universal Music România, se mai spune în comunicat.

Odată cu schimbarea lui Adrian Sârbu de la conducerea Central European Media Enterprises (CME), compania-mamă a Pro TV, în vara lui 2013, s-a schimbat și strategia pentru operațiunile din țara noastră. Astfel, CME a anunțat în urmă cu un an, că va înstrăina operațiunile care nu au legătură cu televiziunea, cum ar fi precum stațiile radio, cinematografele și afacerile de distribuție de film”, anunță mediafax.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.