Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medic confirmat pozitiv cu noul COVID-19: DSP face anchetă epidemiologică în acest caz

DW
Coronavirus COVID-19

Un medic de la Institutul Regional de Oncologie din Iași a fost confirmat pozitiv la infecția cu noul tip de coronavirus. Medicul a fost plecat în Franța, în cursul săptămânii trecute, iar când s-a întors s-a autoizolat.

Medicii Spitalului de Boli Infecțioase din Iași au confirmat luni seara încă două cazuri pozitive la Iași, iar una dintre cele două probe este a unui medic de la Institutul Regional de Oncologie din Iași.

Măsuri radicale la orizont: De la anticipate, liderii politici au trecut direct la discuţii despre amânarea alegerilor chiar cu un an (surse)

Potrivit managerului unității medicale unde lucrează acesta, oncologul a fost plecat din țară săptămâna trecută. A stat câteva zile în izolare, iar mai apoi a vrut să întoarcă la serviciu, însă epidemiologul i-a cerut să facă testul.

„Este vorba despre un medic care a fost plecat în Franța, timp de două zile, săptămâna trecută. I s-a interzis să revină la serviciu, a stat în autoizolare”, a confirmat Mirela Grosu, manager al IRO Iași.

Medicul a fost plecat în Franța alături de soția sa și ea medic, la un alt spital din Iași. DSP face anchetă epidemiologică în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.