Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medic de la Victor Babeș îi desființează pe cei care nu cred în coronavirus: 'La vorbe sunteți meșteri toți.....doctori sunteți toți....incredibil!'

inquamFOTO/Octav Ganea
protest masti

Medicul Simin Aysel Florescu, de la Spitalul "Victor Babeș" din București, le transmite un mesaj dur celor care susțin că nu există coronavirus.

"Nu crezi în Covid. Ok. Nu crezi că trebuie mască. Ok.

Păi atunci hai cu noi în terapie intensivă, lângă vreo 2 bolnavi din ăștia închipuiți, care se fac că au Covid. Intri fără mască ( că e inutilă, zici, nu?), și stai acolo 10 minute, timp în care respiri profund. Lângă bolnavii care nu au Covid. Aia care stau cu masca de CPAP sau sunt intubați. Ăia care se zbat să tragă aer în plămâni, cu disperarea unui om care se îneacă.... Aaa, parcă e altfel decât în piața Victoriei, unde te cațeri pe lăzi și urli aiurea, nu? Așa, respiră aaadââânc, trage aer în piept, dă-l afară.... ....poate mai și tușește careva pe lângă masca de CPAP....

Așaaaaa, acum așteptăm 6-7 zile..

Ne chemi tu când te apucă....cum ce, Covidu ăla care nu există.

Ai curaj? ....că la vorbe sunteți meșteri toți.....doctori sunteți toți....incredibil!", este mesajul medicului Simin Aysel Florescu.

Citește și: Lovitură de imagine pentru PSD: Adrian Năstase spune că liberalii au dreptate să nu crească pensiile cu 40% .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.