Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medic din Ploiești, manager de spital cu mii de euro în buzunar, IRONIZEAZĂ protestatarii: 'Partikip...Jos Covidu'!'

Europa FM
doctor medic spital

Managerul Spitalului Județean Prahova îi ironizează pe protestatarii care solicita anulare restricțiilor și scandează „Jos pandemia”. Medicul Bogdan Cristian Nica spune că ar participa și el la proteste, dar este prea ocupat cu numărul mare de pacienți în stare gravă, anunța MEDIAFAX.

Bogdan Cristian Nica a scris un mesaj pe Facebook în care arată că la spital sunt din ce în ce mai multe cazuri grave. Asta în timp ce protestatarii solicită anularea restricțiilor.

Citește și: George Simion îl pune la punct pe Ludovic Orban: ‘Este ultimul care să vorbească despre excentricități, pentru că el bea în Parlament’

În mod ironic, medicul ploieștean le transmite oamenilor din stradă că li s-ar alătura, dar că, ghinion, tot masca și vaccinul reprezintă soluția la criza provocata de coronavirus.

„La ce mă gândesc, mă întreabă Zucky...Eu?...tot la birou, la spital...mulți internați, cu probleme grave...și voi, tot la proteste??? Partikip...Jos Covidu'! Dar nu se lasă decât cu mască sau cu vaccin....ghinion”, a scris medicul pe Facebook.

În județul Prahova rata de infectare cu virusul SARS CoV-2 este în creștere. Orașele Ploiești și Sinaia sunt în scenariul roșu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.