Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medic inculpat pentru vătămare corporală - Românce mutilate în urma unor operații estetice la sâni

rini astiyah / Panthermedia / Profimedia
operatie sani

Un medic specialist în chirurgie plastică a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind cercetat pentru trei infracțiuni de vătămare corporală din culpă, după trei intervenții în urma cărora pacienții ar fi rămas cu prejudicii estetice grave și permanente.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, inculpatul, medic specialist în chirurgie plastică, a efectuat în data de 7 ianuarie 2021, la o unitate medicală din Bucureşti, intervenţii chirurgicale de tipul „reducţie mamară cu implant de silicon” şi „abdominoplastie” asupra unei persoanei vătămate, în urma cărora au rezultat complicații medicale și prejudicii estetice grave și permanente.

De asemenea, în data de 3 decembrie 2022, la o unitate medicală din Constanţa, inculpatul a efectuat o intervenţie chirurgicală de tipul „mastopexie” asupra unei alte persoane vătămate, în urma căreia au rezultat prejudicii estetice grave și permanente.

În data de 10 octombrie 2023, la o altă unitate medicală din Bucureşti, inculpatul a efectuat o intervenţie chirurgicală de tipul „mastopexie” asupra unei alte persoane vătămate, în urma căreia au rezultat complicații medicale și prejudicii estetice grave și permanente.

Percheziții la clinică

Conform comunicatului, în 29 decembrie 2023, la sediul unei clinici medicale din Constanţa, la care inculpatul îşi desfăşura activitatea, a fost făcută o percheziţie.

„Cu această ocazie nu au fost identificate înscrisuri medicale referitoare la persoanele vătămate. De la inculpat au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două terminale mobile”, arată procurorii.

În sarcina inculpatului, pe durata controlului judiciar, s-a stabilit obligaţia de a nu părăsi teritoriul României decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului ce a dispus măsura.

Cercetările sunt efectuate în continuare de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.