Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicii din Craiova au DECIS: mama și bunicul Luizei rămân internați peste noapte

fanatik.ro
bunic luiza

Bunicul și mama Luizei vor rămâne internați. Medicii de la Craiova, acolo unde cei doi au ajuns cu o ambulanță SMURD de victime multiple, au decis ca aceștia să rămână în spital până dimineață.

"Prezintă dureri anginoase, bătrânul a primit medicamente pentru scăderea tensiunii. În urma rezultatelor de laborator, vom stabili dacă vor necesita o perioadă mai lungă de spitalizare.

Amândoi sunt epuizați fizic și psihic. Există riscul la bătrân a unor complicații prin inhalarea vaporilor de benzină, pentru că am înțeles că a âncercat să se incendieze", a declarat unul dintre medicii SMURD de la spitalul din Craiova.

Monica Melencu și tatăl ei au avut probleme de sănătate, la scurt timp după ce polițiștii și jandarmii au intrat în curtea lor pentru a o lua pe femeie cu mandat, ca să o ducă la audieri la DIICOT Craiova.

Citește și: De ce a încercat Dan Barna să ascundă salariul soției? Suma este impresionantă

Au fost scene cutremurătoare, mama Luizei a leșinat la un moment dat, iar bunicul a vrut să se autoincendieze de două ori.

Medicii care au sosit la casa familiei au constatat că cei doi aveau tensiunea mare și au decis să-i ducă de urgență la spital. În ceea ce-l privește pe bătrân, acesta putea face în orice moment un infarct sau un accident vascular cerebral.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.