Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicii suspectează că fostul președinte al Georgiei, Mihail Saakaşvili, a fost otrăvit

Agerpres - Reuters
Mihail Saakaşvili

Medicul și șeful ONG-ului Empatia, Mariam Djişkariani, a declarat că o analiză efectuată recent a depistat prezenţa a trei metale grele în corpul fostului președinte al Georgiei, Mihail Saakaşvili.

În opinia lui Mariam Djişkariani, aceasta poate indica faptul că fostul lider georgian ar fi otrăvit, relateaza Agenţia de presă RIA NOVOSTI preluata de Rador.

Mariam Djişkariani a remarcat că Saakaşvili cel mai probabil a fost otrăvit. Medicul a indicat că el și colegii săi străini care au efectuat examinarea așteaptă o confirmare a acestui fapt: 'A fost supus torturii, unor tratamente inumane și, probabil, a existat o încercare de a-l otrăvi... În părul lui au fost găsite trei metale grele', a explicat expertul.

Doctorul i-a cerut, de asemenea, președintelui Georgiei, Salome Zurabişvili, să-l ierte pe politician și să-i salveze viața.

La rândul său, avocatul lui Saakaşvili, Şalva Kaceapuridze, le-a spus reporterilor că, dacă în cele din urmă se va confirma că a fost otrăvit, atunci activiștii pentru drepturile omului și membrii familiei fostului președinte vor trebui să apeleze la corpul diplomatic cu o cerere de eliberare.

Mihail Saakaşvili a îndemnat publicul să nu speculeze cu privire la posibila sa otrăvire cu metale grele, inclusiv cu mercur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.