Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Adrian Marinescu preconizează sfârșitul pandemiei: 'Sezonul rece care urmează e cam ultima strigare, în sensul că dispare cu totul'

Antena 3
Adrian Marinescu

Directorul medical al Institutului Matei Balș din Capitală, doctorul Adrian Marinescu, a vorbit duminică despre sfârşitul pandemiei. Specialistul în boli infecţioase spune că iarna aceasta ar fi sfârşitul pandemiei COVID-19.

Întrebat la postul de televiziune Antena3 cât va mai dura această situaţie medicală, medicul a răspuns: "Eu cred că sezonul rece care urmează e cam ultima strigare, în sensul că dispare cu totul. Dar e un moment greu pentru noi toţi (...). Eu sunt optimtist şi nici nu cred că aş putea gândi altfel, pe principiul că ce vrei să faci reuşeşti până la urmă. Poate îţi ia mai mult timp, mai puţin, dar reuşeşti până la urmă. Şi noi, medicii, ne gândim mereu la pandemie", a spus medicul Adrian Marinescu la Antena 3.

Vezi si: Viorica de la Clejani și Elena Merișoreanu, vaccinată cu ambele doze, INTERNATE în spital, infectate cu coronavirus .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.