Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Bogdan Nica este candidatul PNL la Primăria Ploieşti

Radu Pop
pnl umbra

Medicul Bogdan Nica, manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU), este candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului, conform Agerpres.

Nica a fost votat în cadrul Colegiului Director Judeţean al PNL Prahova drept candidat la Primăria Ploieşti, se arată într-un comunicat transmis miercuri seară de PNL Prahova.

În octombrie 2020, Nica a fost numit de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Iulian Dumitrescu, în funcţia de manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti.

El a ocupat, de-a lungul timpului, mai multe funcţii în cadrul Ministerului Sănătăţii, a fost director al DSP Prahova în perioada 2005-2006, dar şi preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului. În timpul pandemiei de coronavirus, acesta a revenit în funcţia de director al DSP Prahova, fiind ulterior detaşat la Ministerul Sănătăţii în calitate de director general al Direcţiei generale asistenţă medicală, medicină de urgenţă şi programe de sănătate publică.

Actualul primar al Ploieştiului, Andrei Volosevici, care a câştigat, în 2020, al doilea mandat din partea PNL, a anunţat în urmă cu câteva luni că va candida pentru un nou mandat, însă din partea PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.