Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul care ar fi dus o femeie vie la morgă a fost executat: situație uluitoare la un spital din România/ UPDATE

cadavru morga

Managementul Spitalului Județean de Urgență din Deva a decis schimbarea din funcție a medicului acuzat de malpraxis de o pacientă. Medicii de la Deva ar fi dus o femeie la morgă, deși aceasta era vie. Se pare că îi fusese administrat un medicament la care era alergică, iar doctorii ar fi crezut că a murit.

UPDATE 11.01.2024, Ora 16.20 - Replica Dr. Constantin Blaj

UPDATE: Șeful CJ Hunedoara acuză pacienta de minciună în urma verificărilor interne și anunță plângeri în instanță pe numele ei și a AUR Hunedoara

Citește și: Se întâmplă în România! O femeie susţine că a fost dusă în mod eronat la morgă şi urma să i se facă autopsia: M-a trezit Dumnezeu

În urma verificărilor efectuate de o comisie constituită la nivelul unității medicale prin dispoziția președintelui Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, s-a constatat că doctorul Constantin Blaj, șeful secției de Cardiologie, a încălcat contractul de management / administrare.

”În contextul apariției în spațiul public a unor informații referitoare la un presupus incident care s-ar fi produs în cursul anului 2022, la Spitalul Județean de Urgență Deva, relatat recent de o fostă pacientă, înregistrată video de reprezentanții unui partid politic, facem următoarele precizări:

Astăzi, 27 decembrie 2023, președintele Consiliului Județean Hunedoara, domnul Laurențiu Nistor, a dispus constituirea unei Comisii de verificare a informațiilor vehiculate în spațiul public, în vederea stabilirii adevărului.

„Dacă cele relatate se vor confirma, atunci voi solicita ca cei vinovați să nu mai profeseze în Spitalul Județean de Urgență din Deva. În cazul în care informațiile lansate în spațiul public nu se confirmă, solicit ferm conducerii SJU Deva să acționeze în instanță persoanele care au publicat acel material video, pentru prejudiciile aduse unității sanitare”, a declarat președintele Laurențiu Nistor.

Spitalul Județean de Urgență Deva se află în subordinea Consiliului Județean Hunedoara, fiind una dintre cele mai bine cotate unități sanitare din județul Hunedoara, ca urmare a investițiilor majore în modernizarea clădirii și dotarea cu echipamente.”, arată un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.