Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Mircea Beuran, primele declarații după achitarea definitivă: 'Despre procuror, numai de bine! Îi doresc să fie sănătos!'

digi24.ro
mircea beuran

Medicul Mircea Beuran a oferit joi, la Antena 3 CNN, primele declarații după decizia de achitare definitivă.

Medicul Mircea Beuran a fost achitat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti în dosarul în care era acuzat de DNA că ar fi primit mită 10.000 de euro de la un medic pentru a-i asigura un post de asistent universitar.

Întrebat cine plătește pentru toți acești ani și pentru daunele de imagine create, medicul Mircea Beuran a spus: "Am început cu o vacanță, ne odihnim un pic după oboseala celor trei ani și judecăm și vom avea un răspuns. Nu am o explicație pentru cele întâmplate. Din momentul în care m-am simțit nevinovat în sinea mea, am lăsat să scormonească și până la urmă, decizia este cea de ieri. Despre procuror, numai de bine! Îi doresc să fie sănătos!

Urmărind istoricește, mă gândesc că doctorii care sunt în România, sunt doctori formați aici și este o obligație morală, în momentul în care înveți aici, să întorci obligația poporului tău", a declarat Mircea Beuran.

Întrebat de Răzvan Dumitrescu, în cazul în care viața îl va duce în situația de a-l opera pe procurorul de caz, ce ar face: "Nu îl operez , îi salvez viața! Eu am alt jurământ. Jurământul meu nu l-am încălcat niciodată", a mai declarat Mircea Beuran.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.