Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Monica Pop anunță că românii care iau iodură de potasiu riscă boli grave: Ce mai luați pe un organism deja modificat

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Inquam Monica Pop

Medicul Monica Pop avertizează că mulți români și-au administrat deja pastile de  iodură de potasiu fără să fi fost expuși pericolului generat de un accident nuclear. Pop spune că cei care nu respectă indicațiile medicilor riscă boli grave.

TREZITI-VĂ, ROMĀNI! Aflu de la mai multe doamne Farmaciste ca vin persoane sa mai ceară pastile de iod în plus,( desi primesc si indicatiile) pt ca pe primele le-au luat deja ; unele, ca le-au pierdut (?!) altele, ca le-au luat copiii, altele că le-au dat chiar ele copiilor sa le ia!!! Sau părinților!!! Fara vreo expunere, bineînteles!

Știți urmarile??!!De ce nu respectati indicațiile?!Romāni, NU fiți iresponsabili! NU vă dati seama ce faceți?!Nu e destul de bolnavă natia asta?! A fost si peste 2 ani oprită de la actul medical la care avea dreptul prin lege! Numai sa-si faca oamenii singuri rău mai lipsește!!! Iar dacă, Doamne ferește, va fi sa fie vreun accident nuclear, ce și cum mai luati atunci??!! Pe un organism deja modificat ??!!, scrie Monica Pop pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.