Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Monica Pop ÎL NIMICEȘTE pe Vlad Voiculescu: OM care NU are nicio pregătire

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Inquam Monica Pop

Medicul Monica Pop îl atacă dur pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Aceasta spune că Voiculescu conduce un minister strategic fără să aibă o pregătire temeinică în acest sens.

„Este un calcul politic după părerea mea și lucrurile sunt mult mai adânci decât par a fi. Mi se pare de noaptea minţii să dai Ministerul Sănătății Care este un minister strategic, cel puțin în situații de genul acesta, unui om care nu are nicio pregătire.

Citește și: AUTORITĂȚILE AU ASCUNS ADEVĂRUL: România ar avea propria TULPINĂ de coronavirus - Presa străină scria de ea de anul trecut

Aș vrea să știu care este comisia care a hotărât această schimbare pentru că este foarte clar că ei și-au recunoscut din competența dacă schimbă, înseamnă că nu a fost bine. Atunci să vină să ne spună cine hotărât asta, ca să nu hotărască un singur om care nu are nici o competență în profesia.

Încă o dată, este un minister strategic atribuit unui om care nu are nicio pregătire și eu nu știu cum poate dirija. Dacă secretarul de stat este absolvent de teologie, foarte bine să se ducă la biserică, că nu este niciun fel de problemă dar dar nu la Ministerul Sănătății”, a spus medicul la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.