Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Monica Pop, replică dură după ce DSU a acuzat-o de dezinformare: 'Cei care s-au ocupat de strategia de vaccinare au dezinformat'

F. P.
Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Inquam Monica Pop

Monica Pop răspunde acuzațiilor emise de DSU în urma unei intervenții pe care medicul oftalmolog a avut-o la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3.

  • În urma unei intervenții la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă condus de Raed Arafat s-a sesizat din oficiu şi a realizat un clip video în cadrul căruia o acuză pe medicul Monica Pop de dezinformare. (VIDEO la finalul articolului!)

„În primul rând nu este decât o monitorizare securistică a prezentelor unor persoane care au curajul să spună. Eu sunt de obicei informată şi INSP a comunicat următorul lucru: din 11-12 ianuarie au fost 44 de decese din care 6 vaccinaţi. Dintre aceştia unii au avut vârste de 40-49 şi unii peste 80 de ani. Deci dintr-o dată o minciună ordinară. Doctorul Arafat este cel care a spus în repetate rânduri că vaccinaţi nu se pot infecta sau dacă se infectează nu transmit. Bineînțeles că realitatea a demonstrat altceva.

Eu cred că cei care au dezinformat sunt cei care s-au ocupat de strategia de vaccinare. Ei nu au recunoscut niciodată că au greșit şi încearcă să dea vina pe câţiva. Alți colegi de ai mei care au încercat să zică ceva au pățit tot felul de lucruri, au procese au fost chemaţi la Colegiu. Sunt lucruri de o josnicie fără seamă. Ideea de bază este că vaccinații care pot fi infectați sunt liberi. Este o strategie greșită.

Domnul Arafat spune într-un clip că nu este de acord cu testarea, care după părerea mea e cel mai important lucru din toate, pentru că ar scădea numărul de vaccinări. Deci nu se poate califica. Este totul o minciună. Credeți că eu care sunt doar un om am atâta putere să pot influenta ce nu ai putut ei la milioane de oameni. Oamenii au început să îţi dea seama de lucrurile greşite, de lucrurile care nu sunt adevărate(...). Nu am contrazis nicio statistica şi nu am de gând să fac lucrul acesta. Am contrazis minciunile pe care le spun tot felul de decidenți.

Orice poate greși. Puteau să iasă să spună: Domne, ne-am înșelat, nu ştiu, ne-a luat boala pe deasupra. Situaţia este mai gravă. Nu, niciodată. Au persistat în greşeli, în faptul că nu se testează. Dar nu au spus odată că nu s-au ocupat de medicamente şi de greșelile pe care le-au făcut în pandemie. S-au gândit să găsească un om pe care să dea vina. Nu este normal să faci o presiune asupra unui om care încearcă să spună ceva. Şi dacă aş greși, nu am omorât pe nimeni. Doctorul Arafat a încercat pe toate căile să facă obstrucție la tot ce am spus”, a spus medicul Monica Pop în emisiunea Descoperiți de la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.