DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Medicul Răzvan Constantinescu a fost SUSPENDAT de UMF Iași pentru că NU se vaccinează și nu poartă mască

Facebook
Razvan Constantinescu

Medicul Răzvan Constantinescu, unul din cei mai vehemenți contestatari ai măsurilor luate în pandemie, dar și a avertismentelor colegilor săi privind severitatea simptomelor date de coronavirus, a fost suspendat de la catedră. Acesta este cadrul universitar la UMF Iași, acolo unde studenții care nu se vaccinează nu pot merge la cursuri,  laboratoare și examene.

Citește și: Vasile Astărăstoae REFUZĂ să se vaccineze, în contextul noului val Delta și Epsilon: Aștept să apară Omega

"INTERZISUL

Motto: ”Învățământul are misiunea de a asigura însușirea de către tinerele generații a cunoștințelor științifice, tehnice și culturale, a deprinderilor necesare exercitării unor profesii utile societății, formarea lor în spiritul concepției materialist-dialectice și istorice despre natură și societate, al umanismului socialist, al ideologiei și politicii Partidului Comunist Român, al principiilor eticii și echității socialiste, cultivarea în rândurile acestora a dragostei față de patrie, partid și popor, față de idealurile de pace și progres social.” (Legea educației și învățământului nr. 28 din 21 decembrie 1978)

”Tovarăși, trebuie să facem totul pentru a neutraliza elementele subversive, retrograde, care pot influența negativ tânăra generație în procesul de formare a omului nou, care contravin științei, ideologiei, politicii partidului în edificarea societății socialiste multilateral dezvoltate și înaintare a României spre comunism, eliminând influențele nefaste burghezo-moșierești pe care aceste elemente antisociale le-ar putea manifesta, pervertind gândirea revoluționară a tinerelor vlăstare ale poporului” - Emil Bodnăraș, vicepreședinte al Consiliului de Stat (1967-1976)

Sunt mândru și susțin neabătut măsurile de protecție împotriva pandemiei cu zero cazuri noi, în special interzicerea interacțiunii on-line cu cei care sunt nevaccinați și conspiraționiști. Sunt de acord cu îndepărtarea elementelor reacționare din procesul didactic și mă supun obedient deciziei conducerii până la reeducarea și reabilitarea mea ca membru de nădejde al comunității academice.

Dragi studenți, vă rog să nu mă contactați nici măcar on-line în perioada carantinării mele, riscul de a vă contamina cu varianta Lambda sau ideologic-neștiințific fiind major. Dacă, fiind naivi, v-a plăcut cum explic eu, aveți puțintică răbdare!", scrie Răzvan Constantinescu pe Facebook.

Constantinescu a anunțat că va da UMF în judecată. Iată ce a spus medicul în cadrul emisiunii Punctul Culminant.

„Autonomia universitară trebuie să fie în limita legii. Sunt lucruri extrem de clare și eu le voi demonstra în instanță. Nu că sunt hotărât, eu sunt obligat, eu nu am ieșire din situația asta, eu trebuie să merg înainte neabătut. Eu în fiecare zi Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a născut la timpul potrivit pentru a vedea acest spectacol magnific al cernerii de caractere. Vreau să vă spun că sunt optimist și cred că ne vom lumina foarte curând, dar această vindecare a societății nu poate veni dacă nu suntem supuși chinurilor maxime. Nu se poate altfel, este consemnat și în Sfânta Scriptură și este absolut logic: până nu vor vedea oamenii toată mizeria, absolut toată, nu ne vor putea curăța!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.