Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Răzvan Constantinescu, contestatar al vaccinării anti-COVID, este în DOLIU: Mama sa a fost răpusă de coronavirus

Facebook
Razvan Constantinescu

Mama medicului ieșean Răzvan Constantinescu, un cunoscut contestatar al vaccinurilor anti-COVID, a murit vineri, 22 octombrie, răpusă de coronavirus.

„Pentru fiecare, la un moment dat, vine ziua aceea...”, a scris medicul pe Facebook.

În urmă cu câteva zile, medicul a anunțat pe Facebook că mama sa este infectată cu virusul Covid 19 și se află, de două săptămâni, „între viață și moarte”.

„O doamnă vaccinată a vizitat-o pe mama în creierul munților și i-a dat mizeria. De două săptămâni, suntem între viață și moarte. Conform prostăvănimii din presă, acea doamnă era ”imunizată” (!). Acum 10 zile, a murit gastroenterologul din Târgu Neamț, vaccinat full. Nu virusul prelucrat de derbedei, ci porcăria din flacon va distruge lumea”, a scris atunci Răzvan Constantinescu.

Medicul susține că are încredere în știință, dar nu și în dozele anti Covid-19.

„AM ÎNCREDERE ÎN ȘTIINȚĂ Tu-ți gheinăvfancșănul mă-tii, Fauci, cu fake-știința ta, cu tot! Dacă moare mama, o să-mi dedic restul vieții pentru găsirea pangolinului ăluia ca să ți-l bag în cur, ție sau altuia ca tine! Iar, de vagginat, s-o vagginezi pe mumă-ta, după ce-i pui două sau trei măști, ca să nu vadă ce a zămislit, savantule de renume mondial!”, a revenit Răzvan Constantinescu într-o nouă postare.

Din cauza pozițiilor sale publice pe tema vaccinării, medicul Răzvan Constantinescu a fost suspendat, în luna iulie, de Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.