Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul SMURD care a intervenit în cazul copilului mort la spitalul Sanador, DECLARAȚII ȘOC în fața procurorilor: Mi-am cerut scuze

AGERPRES
spital 112 smurd

Medicul de pe ambulanța SMURD chemată să intervină în cazul copilului care a murit în weekend la Sanador a spus, joi, că a făcut tot ce a ținut de el pentru a-i salva viața micuțului, precizând că le-a cerut scuze părinților, scrie Mediafax.

"Este o anchetă în desfășurare, voi lăsa persoanele competente să decidă cine este de vină și cine nu este de vină. Medicii, când am ajuns eu , făceau manevre de resuscitare, da. Procurorul va decide pentru a se soluționa cazul. Nu am posibilitatea să vă dau niciun detaliu. Nu pot eu să mă pronunț (dacă este o culpă medicală), eu am fost la acest caz, nu pot să mă pronunț. Am vorbit cu părinții copilului și mi-am cerut scuze pentru că am făcut tot ce am putut și ei au fost acolo, au văzut ce se întâmplă. Vor da și ei declarații și vom vedea ce se întâmplă", a declarat bărbatul.

Medicul a fost audiat joi la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, care a deschis o anchetă în acest caz. Echipajul SMURD a fost chemat de părinții copilului, nu de reprezentanții Sanador.

Cauza decesului copilului de un an şi opt luni, care a murit în weekend la Sanador, este un şoc hemoragic survenit în urma unei hemoragii interne, au precizat reprezentanţii Institutului Naţional de Medicină Legală (INML). Copilul a murit după ce a operații de hernie inghinală. În acest caz, s-a autosesizat și Colegiul Medicilor, care a demarat o anchetă.

Citește și: Schimbare BOMBĂ în noua Lege a Pensiilor - Mii de pensionari, OBLIGAȚI să acționeze .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.