Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Virgiliu Stroescu demontează tot în materie de nutriție: De ce ar trebui să mănânci mult mai des porumb și fasole și nu carne zilnic

Pinterest
porumb fiert

Medicul Virgiliu Stroescu demontează tot în materie de nutriție: De ce ar trebui să mănânci mult mai des porumb și fasole și nu carne zilnic

Virgiliu Stroescu a vorbit în exclusivitate la România TV despre beneficiile porumbului pentru sănătate. Acesta a sfătuit populația ce să mănânce pentru un stil de viață sănătos și pentru a elimina riscul îmbolnăvirii cu cancer.

”Porumbului îi lipsesc doi aminoacizi care îl fac să nu fie de calitate. Dar întotdeauna dacă îl mănânci cu fasole totul este perfect. Mămăligă cu fasole. Este o combinație perfectă, ele se combină între ele. Leguminoasele, așa cum le-a făcut Dumnezeu sunt bune”, a spus medicul Virgiliu Stroescu la România TV.

Medicul a ținut să avertizeze asupra consumului zilnic de carne

Pe de altă parte, medicul a ținut să avertizeze asupra consumului zilnic de carne. Potrivit doctorului Stroescu, carnea este responsabilă de apariția cancerului.

”Dacă bagi înăuntru carnea …. carnea este unul dintre cele mai periculoase alimente ale planetei deoarece are factori de creștere care pot crește tumorile. De exemplu, 70 de grame de carne câțiva ani la rând crește riscul de cancer de colon cu 30 până la 40%. Știți ce înseamnă asta? Că din 10 oameni 3 – 4 fac cancer. Atenție! Din 10 oameni care mănâncă în fiecare zi cărniță, câte 70 de grame, riscul de a face cancer este la 3 – 4”, a mai spus medicul Virgiului Stroescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.