Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MedLife a finalizat achiziţia Centrului Medical Micromedica

www.wall-street.com
medlife

Reţeaua medicală MedLife, unul din cei mai mari jucători pe piaţa de servicii medicale private din România, a anunţat vineri finalizarea tranzacţiei de cumpărare a pachetului integral de acţiuni pentru Centrul Medical Micromedica, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale private din Moldova, potrivit news.ro.

Micromedica activează pe piaţa de servicii medicale private încă din 1995 şi oferă pacienţilor o gamă largă de investigaţii, de la consultaţii multidisciplinare pentru peste 28 de specialităţi medicale şi servicii de laborator, la investigaţii imagistice complexe, informează reţeaua într-un comunicat transmis Bursei de Bucureşti (BVB).

Grupul are în componenţă şase unităţi medicale situate în oraşele Piatra Neamţ, Bacău, Roman, Bicaz, Roznov şi Târgu Neamţ.

Citește și: SURSE - PLANURILE lui Ciolacu pentru Congresul PSD

Ultima achiziţie anunţată de MedLife a fost cea pentru Spitalul OncoCard.

"Dacă reprezentanţii Consiliului Concurenţei vor aproba tranzacţia, Medlife va ajunge la un portofoliu de 27 de achiziţii", arată comunicatul MedLife.

MedLife este unul din cei maimari furnizori de servicii private de sănătate din România. Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară.

Acţiunile emise de MedLife sunt admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori Bucureşti, Categoria Premium, având simbolul de tranzacţionare ′′M′′.

Începând cu 2009 a deschis sau a achiziţionat peste 130 de unităţi medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.