Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MedLife încheie primul trimestru cu un profit net de 32 mil. lei

Radu Pop
FINACO
profit calcule impozite

MedLife (simbol bursier M), singurul furnizor de servicii medicale private listate la Bursa de Valori a raportat un profit net consolidat de 32 mil. lei pentru T1/2022 şi şi afaceri de 431 mil. lei.

Acestea sunt rezultatele pro forma, adică cele ajustate să reflecte rezultatele societăţilor achiziţionate dat fiind faptul că MedLife este unul dintre cei mai activi jucători pe partea de achiziţii. Spre comparaţie, la T1/2021 profitul net pro forma a fost de 37 mil. lei iar afacerile de circa 373 mil. lei.

Fără a lua în calcul rezultatele pro forma, MedLife a avut în T1/2022 un profit net consolidat de 30 de mil. lei, în scădere cu 18%, şi venituri de 421 mil. lei, plus 24%. Vineri, la Bursa de la Bucureşti, acolo unde MedLife SA are o capitalizare de 2,4 mld. lei, acţiunile s-au apreciat cu aproape 3%.

Potrivit reprezentanţilor compa­niei, rezultatele din primul trimestru reflectă faptul că piaţa a început să reintre în mişcare, după doi ani de pandemie, iar românii îşi reiau uşor şi precaut activităţile obişnuite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.