Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medvedev a explodat la adresa Poloniei: La putere sunt numai rusofobi!

VKontacte
Dmitri Medvedev

Rusia nu vede niciun sens în menţinerea relaţiilor diplomatice cu Polonia atâta timp cât forţele antiruseşti rămân la putere, a scris, sâmbătă, pe pagina sa de Twitter vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, informează agenţia TASS.

Rușii acuză că la conducerea Poloniei sunt rusofobi

"Nu văd niciun sens în menţinerea relaţiilor diplomatice cu Polonia. Acest stat nu trebuie să existe pentru noi atâta timp cât la putere nu sunt decât rusofobi, iar Ucraina este plină de mercenari polonezi, care ar trebui exterminaţi fără milă ca nişte şobolani împuţiţi", a scris Medvedev în engleză şi în poloneză, conform sursei citate. Afirmaţiile lui Medvedev au venit în urma situaţiei privind clădirea unui liceu de la ambasada rusă din Varşovia. Andrei Ordash, ministru-consilier la ambasada rusă din Polonia, a declarat pentru TASS că autorităţile poloneze au cerut ca personalul şcolii ruseşti de la ambasada din Varşovia să părăsească clădirea până sâmbătă la ora 19.00.

Ministerul rus de Externe a precizat că Rusia consideră că intruziunea autorităţilor poloneze în şcoala ambasadei ruse din Varşovia reprezintă o încălcare flagrantă a Convenţiei de la Viena din 1961 şi o altă imixtiune în proprietatea diplomatică rusă din Polonia. Ministerul de Externe a precizat că demersurile Varşoviei nu vor rămâne fără un răspuns ferm al Moscovei şi fără consecinţe pentru Polonia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.