Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medvedev, despre cererea Ucrainei de aderare la NATO: 'Nu face decât să grăbească începerea celui de-al treilea război mondial'

dmitri medvedev

Dmitri Medvedev, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, afirmă că o aderare a Ucrainei la NATO ar grăbi începerea celui de-al treilea război mondial. Fostul președinte al Rusiei susține că liderii ucraineni și alții lor sunt drogați, demenți și cinici.

„Noi avem o sărăbătoare. Ei au: Droguri puternice. Demență. Cinism.

Zelensky vrea să adere la NATO pe calea rapidă. Bună idee.

Nu face decât să ceară Alianței Nord-Atlantice să grăbească începerea celui de-al treilea război mondial”, scrie Medvedev pe canalul său de Telegram.

Medvedev îi ia la țintă și pe liderii mondiali care nu recunosc anexarea regiunilor ucrainene Donețk, Luhansk, Zaporojie și Herson.

„Biden și-a declarat nerecunoașterea noilor teritorii care se alătură Rusiei. Este chiar ciudat că și-a amintit de noi. Cu toate acestea, este păcat.

Ei ar fi putut găsi un loc bun pentru deschiderea unui consulat american în noile regiuni ale Federației Ruse.

Stoltenberg: Dacă Ucraina încetează să mai lupte, va dispărea ca stat.  Ce băiat cinic - pentru că, dacă nu se oprește, o parte semnificativă a ucrainenilor va dispărea”, mai scrie Medvedev.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anunţat formal vineri anexarea regiunilor Doneţk, Lugansk, Zaporijie şi Herson, situate în sud-estul Ucrainei, şi a cerut Administraţiei de la Kiev să înceteze "imediat" ostilităţile, avertizând că armata rusă va risposta prin toate mijloacele posibile.

Ucraina va cere integrarea în Alianţa Nord-Atlantică prin procedură rapidă, a declarat preşedintele Volodimir Zelenski, ca reacţie la decizia Rusiei de anexare a patru regiuni ucrainene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.