Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medvedev îi dedică lui Roger Waters piesa 'Wish You Were Here' după declarațiile despre Joe Biden: 'Există încă oameni potriviți în Occident'

newsweek.com
Dmitri Medvedev

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a salutat declarația lui Roger Waters despre rolul NATO și al Statelor Unite în conflictul din Ucraina.

"Roger Waters, unul dintre fondatorii Pink Floyd, crede că [președintele american Joe] Biden "a aprins un foc" în Ucraina. Iar operațiunea militară specială a Rusiei în Ucraina este răspunsul nostru la extinderea NATO. Există încă oameni potriviți în Occident. Pink Floyd pentru totdeauna!", a scris Medvedev pe pagina sa de socializare VKontakte duminică. El și-a însoțit postarea cu o piesă audio a interpretării live a lui Waters a unuia dintre hiturile lui Pink Floyd, piesa Wish You Were Here.

Vezi și: Roger Waters: 'Joe Biden alimentează războiul din Ucraina - aceasta este o crimă uriașă!' - VIDEO

Context

Anterior, Waters a declarat într-un interviu pentru CNN că Biden a turnat ulei pe focul conflictului din Ucraina și că aceasta este o crimă gravă. În opinia muzicianului, SUA ar trebui să-l îndemne pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski să se așeze la masa negocierilor, în timp ce conflictul actual este o reacție a Rusiei la avansarea NATO spre granițele sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.