Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medvedev plusează după ce Zelenski a refuzat negocierile: Rusia urmează să ceară 'capitularea totală a regimului de la Kiev'

TASS
Dmitri Medvedev

Actuala poziție de negociere a Rusiei cu privire la Ucraina nu este altceva decât o "încălzire pentru copii" înainte de viitoarele cereri de capitulare totală a regimului de la Kiev, a declarat luni șeful adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev.

El a atras atenția asupra cuvintelor președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, care a declarat că refuză să se angajeze în dialog cu cei care dau ultimatumuri.

„Actualele "ultimatumuri" sunt o încălzire pentru copii înainte de cerințele viitorului. Și el le știe: capitularea totală a regimului de la Kiev în condițiile Rusiei”, a avertizat Medvedev, pe canalul său de Telegram.

Zelenski a declarat anterior că nu este pregătit să negocieze cu Moscova în acest moment. Într-un interviu acordat CNN, el a declarat: „Este principiul meu, nu vorbesc cu oamenii care dau ultimatumuri.”

Potrivit acestuia, Federația Rusă nu ar avea nicio dorință de a negocia într-un mod constructiv. Zelenski a dat, de asemenea, un răspuns afirmativ la întrebarea dacă va „lupta până la capăt” și a adăugat că un acord între cele două țări ar putea fi încheiat după ce Rusia va părăsi teritoriile ucrainene, fără să precizeze ce a vrut să spună prin aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.