Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medvedev promite 'distrugerea directă a teroriștilor' vinovați de explozia de pe Podul Crimeii: 'Sabotaj comis de regimul criminal de la Kiev'

TASS
Dmitri Medvedev

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a calificat explozia de pe podul din Crimeea drept „un act terorist și de sabotaj comis de regimul criminal de la Kiev”, iar răspunsul Rusiei la acest act terorist nu poate fi decât „eliminarea directă a teroriștilor”.

„Clientul și autorul crimei este statul eșuat al Ucrainei. Acesta este un act de terorism și sabotaj comis de regimul criminal de la Kiev. Nu există nicio îndoială și nici nu a existat. Toate rapoartele și concluziile au fost întocmite. Răspunsul Rusiei la această crimă nu poate fi decât distrugerea directă a teroriștilor. În modul în care este acceptat în lume. Este exact ceea ce așteaptă cetățenii ruși”, i-a spus Medvedev jurnalistei Nadana Fridrichson din Donbas, răspunsurile fiind postate de aceasta pe canalul său de Telegram, potrivit Ria Novosti.

Sâmbătă, Comitetul Național Antiterorism (CNA) a raportat că o explozie a unui camion a avut loc pe podul din Crimeea în primele ore ale zilei de 8 octombrie, aprinzând șapte rezervoare de combustibil ale unui tren care traversa podul. Două travee ale podului pentru vehicule s-au prăbușit parțial. Arcul peste partea navigabilă a acestuia nu a fost afectat, a precizat CNA. Trei persoane au murit în urma exploziei, potrivit datelor preliminare ale Comitetului de Investigații al Federației Ruse.

Președintele rus Vladimir Putin a avut duminică seara o întrevedere cu șeful Comitetului rus de anchetă, Alexander Bastrikin. El a anunțat că a fost deschis un dosar în legătură cu „atacul terorist” de pe podul din Crimeea și a precizat că serviciile speciale ucrainene l-au comandat și executat. Putin are programată luni o reuniune a Consiliului de Securitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.