Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medvedev se bagă în alegerile din SUA: 'Viețile ucrainenilor sunt monedă de schimb marele joc american'

dmitri medvedev

Statele Unite folosesc viețile ucrainenilor ca monedă de schimb în jocul lor, în timp ce toți rușii uciși în actualul conflict vor fi răzbunați, susține vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev.

Înaintea alegerilor pentru Congresul american, programate pentru 8 noiembrie, politicianul s-a întrebat cum ar putea democrații și republicanii să plătească pentru victoria lor sau să explice înfrângerea în cursa pentru Capitoliu. „Pentru actuala echipă a [președintelui american] Biden, precum și pentru adversarii lor republicani, moneda de schimb este în esență aceeași - viețile cetățenilor din țara mitică a Ucrainei de care nu au nevoie. Ele sunt o monedă de schimb în marele joc american. Ele sunt ușor de pus pe altarul unui viitor triumf în bătăliile politice de peste ocean”, a scris joi politicianul pe canalul său de Telegram.

Potrivit acestuia, „toate mijloacele sunt bune pentru SUA în acest caz”. „Viețile ucrainenilor sunt moneda de schimb atât pentru aprovizionarea nesfârșită cu arme americane, cât și pentru "munca" instructorilor și mercenarilor. De asemenea, sunt gata să plătească cu ele în cazul utilizării unei 'bombe murdare'”, a adăugat Medvedev.

El a subliniat că în acest conflict „și poporul nostru suferă”. „Dar singura diferență este că poporul nostru va fi răzbunat. Atât pe câmpul de luptă, cât și în alte domenii, departe de câmpurile de luptă. Și cu siguranță nu în procese nesustenabile. Prin alte mijloace”, este convins șeful adjunct al Serviciului de Securitate al Federației Ruse. „Dar nimeni nu-și va aminti despre ucraineni”, a conchis el.

Politicianul a precizat că principalul lucru pentru establishment-ul american este cine va controla Camera Reprezentanților și Senatul. „Prin urmare, războiul va fi purtat până la "sfârșitul victorios". Sau mai degrabă - doar până la sfârșit. Sfârșitul Ucrainei. Câștigătorul ia totul...”, a scris Medvedev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.