Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mega-scandal în curtea șeicilor de la PSG. Zilele lui Messi sunt numărate. Fluierat la scenă deschisă de suporteri (Video)

www.profimedia.com
messi PSG

Lionel Messi are zilele numărate la PSG. Starul argentinian nu mai acceptat de o parte a propriilor suporteri, care l-au fluierat, așa cum au promis înainte de meciul cu Rennes.

Ultrașii de la PSG i-au oferit lui Leo Messi (35 de ani) o primire ostilă la meciul jucat pe Parc des Princes, fiind fluierat de facțiunea dură a galeriei. Sud-americanul e considerat unul din principalii vinovați pentru eșecul din Champions League, cu Bayern Munchen.

De asemenea, fanii îi reproșează atacantului că are un salariu prea mare pentru performanțele pe care le-a avut în tricoul echipei. PSG îi plătește cu aproximativ 40 de milioane de euro pe sezon.

Totuși, o parte a oamenilor prezenți pe Parc des Princes a aplaudat în momentul în care crainicul i-a pronunțat numele lui Leo Messi, astfel că prezentarea argentinianului a fost un amalgam de fluierături și aplauze venite din tribunele arenei pariziene.

Cu o astfel de atmosferă, PSG nu avea cum să câștige în fața lui Rennes.

Oaspeții s-au inpus cu 2-0 și adâncesc astfel criza de la bogata formație franceză, la care evoluează trei dintre vedetele fotbalului mondial: Messi, Neymar și Kylian Mbappe. PSG mai are un singur obiectiv realizabil în acest sezon, titlul în Ligue 1. Albaștrii au 7 puncte în fața rivalei Marseille.

"Chiar dacă e vorba de Messi, e și normal să îl huiduie, chiar dacă are 35 de contribuții decisive în acest sezon. În Ligue 1, PSG își domină adversarii. Ce m-a șocat la meciul cu Bayern a fost lipsa de agresivitate. Fanii au tot dreptul", a spus fostul fotbalist Juninho, conform presei franceze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.