Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

Yahoo News
Meghan Markle Prințul Harry Oprah Winfrey

Ducele şi ducesa de Sussex, Harry şi Meghan, aşteaptă o fetiţă, au dezvăluit ei în cursul interviului difuzat duminică pe canalul american CBS, al doilea copil după naşterea lui Archie, un băiat, în mai 2019, notează Reuters şi AFP, potrivit AGERPRES.

"Să ai un băiat, apoi o fată, ce putem cere mai mult?", şi-a exprimat bucuria prinţul Harry, care s-a căsătorit cu Meghan Markle în 2018.

Cuplul şi-a justificat frecvent retragerea şi plecarea din Marea Britanie prin dorinţa de a scăpa de presa britanică, dar a lăsat să se filtreze public şi disconfortul în cadrul instituţiei regale.

De altfel, prinţul Harry a afirmat că niciun membru al familiei regale nu a vorbit despre articolele rasiste referitoare la Meghan. "M-a durut", a izbucnit el.

Citește și: STUDIU - Ne bucuram degeaba: măsurile de carantină nu au avut un efect simțitor asupra mediului

Pe de altă parte, Meghan Markle a insistat îndelung asupra faptului că s-a simţit întotdeauna bine primită de regina Elisabeta a II-a.

Instalat în Canada, apoi în California, la Montecito, din martie, cuplul a acţionat pentru a-şi consolida independenţa, valorificând imaginea de cuplu modern, mixt, care acordă atenţie problemelor umanitare, într-o ţară în care opinia publică le este mult mai mult favorabilă decât în Marea Britanie.

În cursul interviului, Harry a mărturisit că decizia a fost luată pentru că a simţit o lipsă de sprijin şi de înţelegere din partea familiei regale.

Referindu-se la regretata sa mamă, Diana, Harry a apreciat că ea ar fi fost "supărată din cauza celor întâmplate". În opinia lui, tatăl şi fratele său, Charles şi William, sunt prizonieri ai sistemului.

Meghan Markle a ţinut să adauge că ei că nu au fost plătiţi pentru interviu şi au ignorat întrebările ce urmau să le fi adresate de gazda lor, Oprah Winfrey.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.