Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meghan Markle, primul discurs ținut în Marea Britanie după renunțarea la îndatoririle regale: 'Este foarte plăcut să fiu înapoi în Regatul Unit'

smartradio.ro
Harry și Meghan Markle

Meghan, Ducesa de Sussex, a susținut un prim discurs în Marea Britanie după ce ea și soțul său, Prințul Harry, au renunțat la îndatoririle de membri ai familiei regale britanice. Momentul a avut loc la un summit dedicat liderilor tineri, cărora vedeta americană le-a transmis că aduc schimbarea „pozitivă și necesară” în lume, transmite Reuters.

Meghan: „Este foarte plăcut să fiu înapoi în Regatul Unit”

În urmă cu o săptămână, în revista The Cut a apărut un interviu în care Meghan a lansat noi critici la adresa familiei regale britanice, ceea ce a stârnit discuții aprinse în spațiul public din Regatul Unit, conform b1tv.ro.

„Este foarte plăcut să fiu înapoi în Regatul Unit”, a declarat Ducesa de Sussex, la summitul One Young World (O lume tânără) de la Manchester, din nordul Angliei. La eveniment a participat și nepotul Reginei Elisabeta a II-a, Harry.

„Voi sunteți viitorul, însă aș vrea să adaug la asta că voi sunteți și prezentul. Voi sunteți cei care care conduceți schimbarea pozitivă și necesară pe întreg globul chiar în acest moment”, a continuat Meghan.

Ea a rememorat prima sa experiență la summit, la ediția din 2014, când a fost invitată să fie consilier la One Young World.

„Sunt încântată că soțul meu poate să mi se alăture de această dată. Să ne întâlnim din nou aici, pe teritoriul Regatului Unit, cu el alături de mine, face ca tabloul să fie complet”, a spus Meghan.

Harry și Meghan au renunțat la îndatoririle regale în urmă cu peste doi ani, iar prima lor apariție publică în Marea Britanie după acel moment a avut loc în iunie, la evenimentele pentru Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Chiar și așa, cei doi captează în continuare o atenție uriașă din partea presei, inclusiv în contextul relației tensionate dintre Harry și fratele său mai mare, Prințul William, și tatăl său, Prințul Charles, moștenitorul tronului britanic.

Ziarele britanice susțin că o întrevedere între Harry și William nu este în plan – ceea ce sugerează că frații nu și-au reglat încă divergențele – chiar dacă Harry și Meghan stau la fosta lor reședință din apropiere de Castelul Windsor, la o aruncătură de băț de conacul în care William și familia sa s-au mutat luna trecută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.