Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Melania Trump mai pregătită ca oricând să fie din nou prima doamnă a SUA. Soția lui Donald Trump a atras toate privirile

Page Sixt
Melania Trump

Melania Trump mai pregătită ca oricând să fie din nou prima doamnă a SUA. Soția lui Donald Trump a atras toate privirile

Melania Trump pare mai pregătită ca oricând să fie din nou prima doamnă. Soția lui Donald Trump a atras toate privirile. Ea a purtat o rochie roz cu imprimeu floral în timp ce întâmpina oaspeții la o strângere de fonduri.

Evenimentul a avut loc în Palm Beach, iar Melania Trump a depus toate eforturile să fie în prim-plan.

Melania Trump mai pregătită ca oricând să fie din nou prima doamnă a SUA

Surse de la recenta strângere de fonduri a miliardarului John Paulson pentru Donald Trump spun că fosta primă doamnă Melania a jucat un rol esențial.

„Melania Trump a apărut ca vedeta principală la strângerea de fonduri republicană de la casa de 100 de milioane de dolari a lui John Paulson din Palm Beach”, a declarat o sursă pentru Page Six despre evenimentul organizat pentru fostul președinte.

Se pare că la eveniment s-au strâns peste 50 de milioane de dolari.

O altă sursă a mai declarat: „Fosta primă doamnă părea să nu înceteze să zâmbească. Ea apare destul de serioasă în fotografii de obicei. Ea a fost fermecătoare și vorbăreață cu toți oaspeții. E gata să fie din nou prima doamnă și clar s-a bucurat de seară.”

Miliardarul John Paulson, în vârstă de 68 de ani, este logodit cu Alina de Almeida, în vârstă de 35 de ani. Cei doi și-au oficializat relația chiar dacă încă în divorț cu fosta sa soție.

Melania Trump e o susținătoare a soțului ei

Tot sursele PageSix prezente la eveniment au mai declarat că Melaniei îi face plăcere să fie gazdă: „Susține foarte mult campania soțului ei. Pe măsură ce ne apropiem de ultimele luni, vă puteți aștepta să o vedeți mai mult la evenimente cheie”, inclusiv la convenție.

Strângerea de fonduri pentru Trump a fost cu 25 de milioane de dolari peste ce s-a strâns la evenimentul președintelui Biden de la Radio City Music Hall luna trecută.

„În această seară, am strâns o sumă istorică de 50,5 milioane de dolari pentru realegerea președintelui Trump”, a declarat Paulson pentru The Post într-o declarație.

Participanții au plătit între 250.000 și 814.600 dolari de persoană. Proprietatea luxoasă se ridică la o valoare de piață de 110 milioane de dolari.

Printre oaspeți s-au numărat co-fondatorul WWE Linda McMahon. A fost și expertul Steve Wynn, fostul senator al Georgia Kelly Loeffler și fostul rival Vivek Ramaswamy.

De când acesta a câștigat nominalizarea republicană pentru un nou mandat de președinte al SUA, Melania este o susținătoare a soțului ei. Ea a participat recent la mai multe evenimente din campania electorală. Acest lucru a lăsat de înțeles că relația lor s-a îmbunătățit față de când locuiau la Casa Albă.

Donald Trump i-a fost și el alături soției sale. Melania Trump a trecut recent printr-o situație tragică. Fosta Primă Doamnă a SUA și-a pierdut mama, iar sufletul ei a fost rupt în bucăți. Imaginile de la înmormântare o arată afectată de pierderea femeii care i-a dat viață.

„Dorința ei de a oferi îngrijire nu a avut limite. A creat o moștenire care va dura generații”, a spus fosta Primă Doamnă. Mama ei a murit pe 9 ianuarie la vârsta de 78 de ani. „Cu frumusețea ei și simțul ei impecabil al stilului a întors privirile. Dar dăuirea ei neclintită și munca grea au făcut-o excepțională.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.