Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Melania Trump, REFUZATĂ de designer-ul lui Michelle Obama: Donald Trump e de VINĂ

theguardian.co.uk
Melania Trump

Creatoarea franceză Sophie Théallet, care a fost designer-ul de casă al Primei Doamne a Americii, Michelle Obama, a anunţat că refuză să îi creeze ținute vestimentare Melaniei Trump, conform cotidianului belgian La Libre Belgique. Creatoarea de modă a luat decizia în semn de protest față de discursul soţului acesteia, Donald Trump.

Mai mult, Théallet i-a îndemnat pe toţi designerii şi creatorii de modă americani să îi urmeze exemplul. Prezentându-se ca partizană a "diversităţii, ea asigură că nu va crea haine pentru Melania Trump", cu care nu doreşte să fie asociată "în niciun fel". "

Citește și: China îşi alarmează forţele armate pe fondul unor violenţe în Myanmar

Retorica rasistă, sexistă şi xenofobă, folosită în campania prezidenţiala a soţului ei, este incompatibilă cu valorile după care eu îmi ghidez viaţa", a adăugat cunoscuta creatoare de modă, într-o scrisoare deschisă publicată în revista "Women's Wear Daily".

"Sunt perfect conştientă de faptul că nu este inteligent să te implici în politică. Acestea fiind zise, întrucât suntem o companie de familie, obiectivul nostru principal nu are legatură doar cu banii. Noi punem valoare pe libertatea artistică şi încercam întotdeauna să ne aducem o contribuţie umilă la dezvoltarea unui mod uman, conştient şi etic de a crea în această lume", a mai spus Sophie Théallet.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.