Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai controversat decret al lui Trump ar fi putut antrena EXPULZAREA propriei sale soţii

Dacă Donald Trump ar fi fost preşedinte la mijlocul anilor 1990, una dintre persoanele vizate de decretul său antiimigraţie ar fi putut fi... Melania Trump, soţia sa, comentează portalul francez 20Minutes, care citează Associated Press, potrivit agerpres.

AP a efectuat o anchetă în urma căreia a apărut clar că Melania Knauss, aşa cum se numea actuala doamnă Trump înainte de căsătorie, fusese remunerată în 1996 pentru activităţile sale de manechin, deşi ea nu dispunea decât de o simplă viză turistică. Totuşi, această viză nu îi permitea să efectueze o activitate plătită în timpul sejurului său.

Este OFICIAL. Moştenitorul Samsung, INCUPLAT într-un MEGA-dosar de corupţie

Această situaţie ilegală în 1996 i-ar fi putut atrage în 2017 expulzarea. Melania Knauss, tânără imigrantă slovenă, încasase 20.000 de dolari între 10 septembrie şi 15 octombrie cu această viză care îi dădea dreptul la un sejur de şase luni pe teritoriul SUA, explică AP. Trei zile mai târziu, ea şi-ar fi reglementat situaţia, obţinând o viză care îi permitea să muncească. Actuala Primă Doamnă a obţinut în continuare "cartea verde" în 2001, devenind cetăţean american în 2006.

Potrivit specialistului în imigrare Cheryl David, această situaţie i-ar fi atras "desigur" Melaniei Knauss "un proces de expulzare" în prezent. Serviciile de imigrare trebuie de fapt, aplicând reglementările preşedintelui american, să expulzeze cetăţeni străini, care ar fi "comis o fraudă sau ar fi făcut o declaraţie falsă intenţionată în cadrul unui dosar oficial sau al unei cereri adresate unui organism guvernamental".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.