Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meleșcanu își dă cu firma în cap: Președintele Senatului mărturisește că își culege informațiile de pe hol

gds.ro
melescanu

Declarație șoc făcută de președintele Senatului Teodor Meleșcanu în direct la Digi 24, în legătură cu oferta Vioricăi Dăncilă de a-i include pe exclușii ALDE pe liste comune cu cele ale PSD. Meleșcanu a spus că nu știe nimic despre planurile președintelui PSD dar că ar fi auzit ceva discuții pe un hol în timpul unei așteptări. Cu siguranță președintele Senatului a încercat să ascundă negocierile pe care grupul exclușilor îl poartă cu Viorica Dăncilă, dar contextul în care Meleșcanu susține că ar fi auzit informația, contrastează incredibil de mult cu imaginea pe care Meleșcanu și-a construit-o.

Citește și: Semnal de alarmă cu privire la Ordonanța de Urgență a Guvernului! Cui i se blochează participarea la alegerile prezidențiale

„Nu știu, am auzit și eu, așteptând pe hol, dar o asemenea chestiune este doar o ofertă, ea nu poate fi materializată decât dacă există un consens. Este una dintre posibilități, o altă posibilitate este aceea să participăm independenți la alegerile locale și apoi să avem în vedere alte posibilități. Dar nu este absolut nimic decis la ora actuală. Fiecare dintre noi încearcă să găsească cea mai bună modalitate de a crește capacitatea partidelor”, a declarat președintele Senatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.