Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Melodii de PJ Harvey, Nick Cave şi David Bowie vor figura pe primul album cu coloana sonoră de la 'Peaky Blinders'

MNE.com
nick cave

Melodii de PJ Harvey, Nick Cave şi David Bowie vor figura pe primul album cu coloană sonoră a serialului "Peaky Blinders", informează Press Association miercuri, scrie Agerpres.

Drama istorică de pe BBC, despre o familie de infractori din Birmingham în anii interbelici, a fost apreciată pentru coloana sa sonoră în toate cele cinci sezoane ale sale. 

Albumul va conţine şi melodii interpretate de Arctic Monkeys, Radiohead, Laura Marling şi Black Sabbath, precum şi piese exclusive de Richard Hawley şi Jehnny Beth.

Citește și: Regina Elizabeth II, deranjată de afirmaţiile prinţului Harry cu privire la relaţia pe care 'abia' o mai are cu fratele lui

De asemenea, acesta va propune şi o interpretare inedită a temei serialului, melodia "Red Right Hand", a lui Nick Cave &The Bad Seeds, înregistrată de fosta sa parteneră, PJ Harvey şi va avea premiera miercuri la BBC Radio 6 Music. 

Albumul, care va fi lansat în format CD, LP şi digital pe 15 noiembrie, include şi melodii de la The White Stripes, Royal Blood, The Last Shadow Puppets, Queens Of The Stone Age şi Foals. 

Dublul CD va fi însoţit de o cărticică de 32 de pagini, conţinând imagini din serial, citate din distribuţie şi un interviu realizat de magazinul The Chap cu designerul de costume al serialului, Alison McCosh.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.