Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Melodii nelansate de Michael Jackson, publicate online după furtul unui hard disk la Bruxelles

rollingstone.com
Michael Jackson

Un computer şi un hard disk care conţine melodii inedite ale lui Michael Jackson au fost furate săptămâna trecută de la Bruxelles, în timpul unui seminar organizat de inginerul de sunet Brad Sundberg, un colaborator de lungă durată al megastarului, relatează presa belgiană.

„Nu vă voi da un nume, nu vă voi arăta o fotografie, dar ştim cine este. Colaborăm cu poliţia pentru a rezolva acest caz”, a dezvăluit pe Instagram Brad Sundberg, care a lucrat la albume precum „Bad”, „Dangerous”, „HIStory” şi „Blood on the dancefloor”.

Furtul a avut loc vineri, 27 ianuarie, la ora 15.00, în Ixelles, o comună din Belgia. „Ne-am întors spatele câteva secunde şi echipamentul nu mai era acolo. Se pare că hoţul a ieşit pe fereastră, s-a urcat pe acoperiş şi apoi a spart un acoperiş de sticlă”, a spus Brad Sundberg, care denunţă un atac „ţintit”, informează News.ro.

Sundberg organizează seminarii şi conferinţe plătite în întreaga lume despre procesul înregistrărilor lui Michael Jackson. Evenimente private în care fanii pot descoperi melodii nelansate ale cântăreţului, inclusiv versiuni neterminate ale „We are the world”, „Jam” sau chiar melodii originale precum „Chicago 1945”.

„Nu ştiu ce se va întâmpla. Hard disk-ul avea nişte lucruri foarte cool. Va fi scos la vânzare, descărcat... Cine ştie? Dar viaţa continuă. Ce s-a întâmplat este doar trist şi foarte frustrant”, conchide Brad Sundberg, care denunţă „o încălcare a securităţii datelor cu caracter personal”.

O investigaţie este în desfăşurare, în timp ce multe fişiere au fost deja postate online, cum ar fi videoclipuri cu sesiunile de înregistrare ale megastarului sau noi titluri şi versiuni demo. Brad Sundberg le cere fanilor să nu distribuie aceste fişiere şi să denunţe încercarea de a le descărca ca încalcare a drepturilor de autor pe diferitele platforme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.