Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Membrii ai conducerii Asociaţiei pentru Patrimoniul Regal Peleş - primiţi la Palatul Elisabeta

principele radu principesa margareta familia regala

Principele Radu i-a primit, marţi, la Palatul Elisabeta, pe membrii Comitetului Director al Asociaţiei pentru Patrimoniul Regal Peleş, potrivit Agerpres.

În continuare, Principele Radu s-a întâlnit cu membri, colaboratori şi susţinători ai organizaţiei în grădina palatului, informează Familia Regala a României într-o postare pe Facebook.

 



Asociaţia pentru Patrimoniul Regal Peleş este o organizaţie fondată de personalităţi ale societăţii civile cu scopul de a restaura, proteja şi de a pune în valoare patrimoniul construit şi cel natural de pe Domeniul Regal Sinaia.

Organizaţia desfăşoară, în fiecare an, proiecte educaţionale, menite să pregătească, prin ateliere studenţeşti sau tabere de creaţie, viitorii specialişti în arhitectură, construcţii şi agricultură, precum şi viitori slujitori ai Artelor.

Printre proiectele asociaţiei se regăsesc restaurarea unor clădiri din patrimoniul Parcului Regal Sinaia şi parteneriatul cu instituţii de învăţământ din străinătate, în domeniul pregătirii profesionale.

Asociaţia organizează, din doi în doi ani, o conferinţă internaţională, la Bucureşti şi la Sinaia, pentru a face cunoscute societăţii româneşti şi la nivelul Uniunii Europene valoarea şi unicitatea Domeniului Regal Sinaia, mai informează Familia Regală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.