Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Membrii familiei marelui fotbalist brazilian Pelé se reunesc la spitalul Albert Einstein din São Paulo, unde acesta este internat

tycsports.com
pele

Membrii familiei marelui fotbalist brazilian Pelé se reunesc la spitalul Albert Einstein din São Paulo, unde se află Pele, în vârstă de 82 de ani, se află de la sfârşitul lunii noiembrie, relatează The Guardian, potrivit news.ro.

Medicii au afirmat săptămâna aceasta că boala de cancer a lui Pelé a avansat, adăugând că fostul forbalist a fost tratat pentru ”disfuncţii renale şi cardiace”. De atunci nu au mai fost publicate declaraţii ale spitalului.

Edson Cholbi Nascimento, unul dintre fiii lui Pelé cunoscut sub numele de Edinho, a sosit sâmbătă, la o zi după ce a susţinut o conferinţă de presă pentru a nega că îşi va vizita tatăl la spital. Edinho, care lucrează pentru un club de fotbal din sudul Braziliei, spusese atunci că numai medicii îl pot ajuta pe tatăl său.

„El [Edson] este aici”, a spus Kely Nascimento, una dintre fiicele lui Pelé, într-o postare pe Instagram, cu o fotografie în care o arată stând lângă Edinho şi doi dintre copiii lui la spital. „Nu plec, nimeni nu mă va scoate de aici.”

Câteva ore mai târziu, Edinho, un fost portar al lui Santos, a postat o poză care arată mâna lui ţinând-o pecea a tatălui său. „Tata... puterea mea este a ta”, a spus fiul lui Pelé.

Edson Arantes do Nascimento, cunoscut la nivel mondial sub numele de Pelé, a avut o tumoare de colon extirpată în septembrie 2021. Nici familia sa, nici spitalul nu au spus dacă s-a răspândit la alte organe.

Kely Nascimento şi sora ei Flavia Arantes do Nascimento şi-au folosit canalele de socializare vineri seara pentru a posta o fotografie nedatată cu Pelé care se pare că o ţine pe Kely cu o mână în timp ce stătea întins pe patul de spital, iar Flavia dormea ​​pe o canapea. „Continuăm să fim aici, în această luptă şi cu credinţă. Încă o noapte împreună”, a scris Kely Nascimento.

Familia lui Pelé a negat luna aceasta  informaţiile conform cărora chimioterapia lui Pelé nu a funcţionat şi că ar beneficia de îngrijiri paliative.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.