Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Membru al clanului Duduianu, pus de PNL în conducerea unui companii de stat

silviu mototolea

Unul dintre membrii clanului Duduianu a primit un loc în consiliul de administrație al Romfilatelia. Silviu Mototolea este vărul văduvei lui Emi Pian, al cărei nume de familie a fost preluat fostul lider interlop, asasinat de curând, relatează gandul.info.

REPLICA lui Silviu Mototolea - VEZI AICI

Silviu Mototolea a intrat în familia temuților Duduieni încă de acum ani buni, de când verișoara lui primară s-a căsătorot cu Florin Duduianu, zis Emi, fiul del mare al celebrului Nicolae Duduianu, zis Pian. Ulterior, Emi a preluat numele de familie al soției sale din cauza problemelor pe care le avea în străinătate.

În paralel, vărul soției sale a intrat în politică, mai ales că aceata este și nepotul lui Marin Mototolea, primar al comunei giurgiuvene Valea Dragului. Și acesta este certat cu legea, în condițiile în care a fost reținut recent de procurorii DNA într-un dosar cunoscut în presă sub numele de „Mită la Serviciul Parmise Giurgiu”, alături de șeful instituției, Dumitru Văduva, mai notează sursa citată.

Nepotul primarului a fost numit, la data se 27 ianurie, anul acesta, membru în consiliul de administrație al fabricii de timbre Romfilatelia. Silviu Mototolea apare și pe pagina de Facebook a PNL Sector 4, într-o imagine de la o acțiune electorală din 6 iulie 2020.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.