Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Membru CNA, reacţie dură la declaraţiile lui Klaus Iohannis: 'Cum să-ţi permiţi tu, un politruc ajuns la Cotroceni din greşeală?'

herjeu

Solicitarea preşedintelui Iohannis de desfiinţare a Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, ca urmare a criticilor din raportul GRECO, este comentată acid de Radu Herjeu, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului.

"Cum să-ți permiți tu, un politician (sau ”politruc”, după propria-ți mărturisire) ajuns la Cotroceni din greșeală și cu mult noroc ajutat de stele, să dai indicații și ordine despre cum ar trebui desființată o secție independentă de investigare a infracțiunilor magistraților, singura, de altfel, condusă de niște magistrați validați de alți magistrați, aleși de toți magistrații din țară? După ce timp de 5 ani, ți-ai construit o imagine falsă, repetând mecanic sloganuri despre neamestecul politicului în justiție? Sigur, proștii arondați propagandei care te deservește nu văd nicio contradicție aici!", scrie Herjeu pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a solicitat, miercuri, ca Guvernul să vină cu o inițiativă legislativă pentru a corecta "anomalia" care este Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ), precum și alte neregularități din domeniu, urmând ca dezbaterea să aibă loc în Parlament.

"Toată lumea a înțeles foarte bine că această secție e o anomalie. Guvernul să vină urgent cu o inițiativă legislativă care corectează această anomalie. Sigur, dezbaterea e în Parlament, dar inițiativa trebuie elaborată în Guvern", a declarat Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.