Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Membru din comisia parlamentară, IRONIE la adresa lui Andronic: Să comandăm o anchetă la EVZ

Inquam Photos / George Calin
Dan Andronic Comisie anchetă

Daniel Fenechiu, membru în Comisia parlamentară de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009, spune într-o postare pe Facebook că primul audiat Dan Andronic nu a spus „aproape nimic” în plus față de ceea ce scrisese în serialul „Noi suntem statul”. „Ascultându-l pe Dl Andronic, n-am putut să nu mă întreb: n-ar fi mai bine să comandăm o anchetă la Evenimentul Zilei”, a concluzionat ironic Daniel Fenechiu.

Donald Trump a ajuns în Israel, al doilea popas în Orientul Mijlociu - LIVE VIDEO

„Prima audiere a Comisiei parlamentare de ancheta a alegerilor din 2009 s-a terminat...Primul audiat, Dl Dan Andronic, nu ne-a spus aproape nimic in plus fata de de ce scrisese in serialul sau "Noi suntem Statul!"...Poate, doar faptul ca nu are elemente din care sa rezulte ca cei care s-au intalnit acasă la Oprea ar fi incercat sa schimbe rezultatul alegerilor prezidențiale....In plus, Dl Andronic a evitat sa spuna anumite lucruri, despre care vom afla din Evenimentul Zilei..La momentul potrivit...
PS. Ascultându-l pe Dl Andronic, n-am putut sa nu ma intreb: n-ar fi mai bine sa comandam o ancheta la Evenimentul Zilei? Dam coordonatele si problema e rezolvata”, scrie Daniel Fenechiu, pe Facebook.

Comisia parlamentară de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009 şi-a început luni activitatea, primul audiat fiind jurnalistul Dan Andronic, de la ale cărui dezvăluiri a pornit controversa privind implicarea unor politicieni şi şefi ai unor instituţii publice în scrutinul de acum 8 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.