Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MEN: Șapte noi unități de învățământ construite sau reabilitate în cadrul programelor cu finanțare externă

captura TV
Ministerul Educatiei

Șapte unități de învățământ vor fi construite sau reabilitate în cadrul programelor cu finanțare externă, a informat joi Ministerul Educației Naționale (MEN).

Ministerul Educației Naționale prin Unitatea de Management al Proiectelor pentru Modernizarea Rețelei școlare și Universitare (UMPMRSU) are în implementare două proiecte privind construcția/reabilitarea de școli și grădinițe: Proiectul Reabilitarea Infrastructurii școlare (P.R.I.S.) și Proiectul Reforma Educației Timpurii în România (P.R.E.T.), se arată în comunicatul remis Agerpres de MEN.

Astfel, potrivit MEN, în perioada 24-28 iulie 2017, în cadrul celor două proiecte au fost recepționate șapte obiective de investiții: 3 unități de învățământ cu clasele I-VIII în Proiectul Reabilitarea Infrastructurii școlare și 4 grădinițe în Proiectul Reforma Educației Timpurii în România. Valoarea totală de execuție a celor șapte obiective de investiții este de 8.677.114,66 lei (TVA inclus).

Celor șapte unități de învățământ li se adaugă alte 15 școli și 25 de grădinițe finalizate până în data de 20 iulie, precizează MEN. Potrivit MEN, cele șapte unități de învățământ care vor intra în program sunt: Școala Gimnazială nr.3 Ciprian Porumbescu din Constanța; Școala cu clasele I-VIII nr. 2 Nicolae Călinescu, comuna Coșula (Botoșani); Școala cu clasele I-VIII nr. 4 Storești, comuna Frumușica (Botoșani); Grădinița cu program normal cu 3 săli de grupă Drobeta Turnu Severin (Mehedinți); Grădinița cu program normal Bustuchin (Gorj); Grădinița cu program normal Negrești — Oaș (Satu Mare) și Grădinița cu program prelungit Fărcașa (Maramureș).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.