Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meniu festiv de Ziua Națională pentru fostul șef ANAF, Sorin Blejnar, în pușcărie: Ce au pregătit bucătarii pentru deținuții de la Jilava

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Sorin Blejnar

Sutele de deținuți de la Penitenciarul Jilava-București vor avea parte la prânz, de Ziua Națională a României, de un meniu festiv. Printre cei care vor gusta din preparatele pregătite în bucătăria închisorii se numără și fostul șef ANAF, Sorin Blejnar, încarcerat după o condamnare pentru trafic de influență.

Pe 1 Decembrie, deținuții vor fi serviți cu ciorbă de perișoare de porc  pentru musulmani perișoare cu carne de pui), piure de cartofi cu cotlet de porc la grătar cu lemne (pentru musulmani pulpă de pui la grătar), salată de sfeclă măr și chec.

Citește și: Probleme pentru Ana Maria Prodan, după ce s-a infectat cu coronavirus: Sexy impresara a chemat salvarea

Fostul șef al ANAF, Sorin Blejnar, a fost condanat definitiv, în luna mai 2019, la 5 ani de închisoare pentru tafic de influență.

Pe de altă parte, Curtea de Apel Bucureşti a menţinut decizia instanţei de fond privind confiscarea sumei de 12.513.894 lei de la Blejnar şi menţinerea sechestrului pe averea acestuia până la concurenţa acestei sume.

Sorin Blejnar a fost trimis în judecată de DNA Ploieşti în decembrie 2016, fiind acuzat că, în cursul anului 2011, în contextul iniţierii unor proceduri de achiziţii publice la nivelul ANAF, a acceptat din partea unui om de afaceri promisiunea unui procentaj de 20% din valoarea unor contracte ce urmau a fi încheiate la nivelul instituţiei publice respective.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.