Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mercedes a lansat modelul 2022 al 'Săgeții de argint'

skysports.com
formula 1

Mercedes a prezentat vineri modelul monopostului de Formula 1 din 2022, care speră că îi va permite lui Lewis Hamilton să recupereze coroana piloților și, în același timp, să conducă echipa spre un al nouălea campionat al constructorilor consecutiv, performanță fără precedent.

Modelul F1 W13 a fost proiectat conform noilor reguli radical modificate ale F1, menite să crească spectaculozitatea curselor, și dispune de o aerodinamică mai curată și de jante mai mari, de 18 inch.

Mașina, care va fi condusă de Hamilton și de noul coechipier, George Russell, care a trecut de la Williams, a revenit la tradiționala culoare argintie a celor de la Mercedes, după ce în ultimele două sezoane echipa a folosit o combinație de variante ale culorii negre, în semn de protest față de rasism.

„Speranțele sunt, în primul rând, că avem o mașină competitivă", a declarat șeful echipei, Toto Wolff.

"Nu știm dacă suntem chiar în cursa pentru un alt titlu. Speranța mea este că mașina merge repede și că Lewis și George sunt mulțumiți de modul în care se conduce, iar acesta ar fi un bun punct de plecare".

Mercedes a dominat ultima eră a Formulei 1, care a început odată cu introducerea unităților de propulsie turbo-hibride, în 2014.

„Este puțin suprarealist faptul că, în calitate de echipă, am reușit să câștigăm titlul de opt ori la rând", a declarat Wolff.

În ultima vreme, presa internațională a făcut o serie de speculații conform cărora Hamilton ar fi dorit să se retragă, după controversata câștigare a titlului de către Max Verstappen.

„Niciodată nu am spus că mă voi opri", a declarat pilotul de 37 de ani, vorbind în public pentru prima dată, după un interviu difuzat la scurt timp după cursa în care a pierdut titlul, la Abu Dhabi.

„A fost, evident, o perioadă dificilă pentru mine și a fost un moment în care chiar aveam nevoie să fac un pas înapoi. În cele din urmă am ajuns la un punct în care am decis că voi ataca din nou începutul unui alt sezon".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.